Distribuie:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Te-ai întrebat vreodată de ce Amazon se folosește intens de promovarea prin pisicuțe? Prin această strategie de marketing a ajuns nr. 1. Te tentează să încerci și tu această tactică?

Hmm, hai să începem cu câteva exemple de imagini pentru promovare prin pisicuțe (nu, nu mă refer la fetițe în fuste mini, ci la pisici adevărate ?):

În zilele noastre a devenit foarte clară necesitatea utilizării unor tehnici noi și atractive de marketing. Promovarea unui produs/serviciu trebuie să lucreze în subconștientul potențialilor clienți.

De ce? Simplu, pentru că nu este ușor să atragi atenția potențialilor clienți. Și pentru că mai greu decât să-i atragi, este să-i convingi și să-i menții aproape.

Dacă clientul nu vine la tine, trebuie să te duci tu la client!

Oamenii nu citesc conținut doar pentru că exista, citesc doar dacă îi interesează. Așadar, o pisică așezată într-o cutie de carton pe care se află un logo și fotografiată din unghiul, lumina și culorile potrivite atrage destul de mult atenția. Și mai ales, lucrează în subconștient.

Amazon este dovada reală a efectelor promovării prin pisicuțe. Prin această strategie de marketing au reușit să obțină câștiguri enorme.

Cum influențează promovarea prin pisicuțe vânzările?

Ei bine, pentru a afla răspunsul trebuie mai întâi căutată semnificația acestui animal. Într-adevăr, pisica este un simbol cu semnificații multiple, unele chiar aflate în antiteză. Dar, printre altele, pisica reprezintă un simbol al dorinței, intuiției și subconștientului.

În antichitate pisicile erau venerate ca niște zei. Totodată, acestea erau foarte prezente pe lângă divinități care practicau vrăjitoria. Poate de aici au căpătat și ele abilități de „a vrăji” cumpărătorii.

Imaginea pisicii cu lăbuța ridicată simbolizează la japonezi darul de a aduce prosperitate.

Alte culturi consideră pisicile ca fiind animale norocoase, cu șapte vieți, înzestrate cu puteri magice.

Iar un sâmbure de adevăr îl are și semnificația pisicilor: „de a te descurca prin intermediul minciunii și ipocriziei” – Marketingul nu reflectă întotdeauna adevărul 100%.

DA, pisicile chiar vând!

Promovarea prin pisicuțe este cu adevărat o tehnică modernă de marketing. Agențiile se folosesc des de pisici și alte animale în campaniile de promovare online. Totul ține de modul în care utilizezi astfel de strategii. 

Contează foarte mult ca o agenție de marketing digital să aibă în vedere o astfel de tactică de promovare. Motivul principal este acela că această strategie lucrează în subconștientul clienților, astfel obținându-se rezultate foarte bune pe termen lung.

Cauți o tehnică de promovare potrivită pentru afacerea ta?

Atunci vizitează pagina Serviciile noastre și alege să colaborezi cu o agenție profesională specializată în Marketing Digital.

Market Soft Design

Market Soft Design

Agenție full service, de servicii complete și integrate. Oferim soluții pentru tot ceea ce înseamnă prezență de calitate în online ✔️ Design Website modern și atractiv ✔️ Marketing Digital orientat spre rezultate ✔️ Optimizare SEO pentru maxim de vizibilitate ✔️ Promovare online ✔️ Servicii personalizate etc. Realizăm site-uri pentru orice nișă! ✅ Noi dăm viață ideilor tale‼ ➤ Ai nevoie de o soluție rapidă❓ Suntem mereu la dispoziția ta, contactează-ne❗

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top