Testimoniale

Ce spun clienții despre noi?

5/5
„Apreciez foarte mult că procesul a fost bazat pe fapte, cifre, nu pe vorbe și că strategia rezultată poate fi aplicabilă imediat! Este un mare asset! Și, toate acestea, cu susținere pe tot parcursul campaniilor de promovare online. Mulțumesc frumos pentru ajutor! Categoric îi recomand oricui își dorește să colaboreze cu o agenție prosperă!”
Dan Dumitru
Antreprenor
5/5
„Suntem foarte încântați că ne-am găsit un colaborator serios în ceea ce vrem să facem în business-ul nostru. Efectiv ne ajută cu tot ceea ce înseamnă prezență în online pentru firma noastră. La capitolul comunicare totul a decurs foarte bine, iar echipa este foarte prietenoasă și deschisă în a-ți explica lucruri noi”
Gabriela Săulea
Antreprenor
5/5
„Rapid, eficient, la subiect, exact de ce am avut nevoie. Servicii de calitate livrate de către profesioniști! Vă mulțumesc încă odată!”
Ciprian Stoica
Antreprenor
5/5
„Excelența la prețuri mici! Întotdeauna prompți și prietenoși, gata să ofere asistență în orice tip de probleme ce țin de mentenanța website-urilor!”
Paul Popescu
Marketing Manager
5/5
„A fost de ajuns să finalizăm un proiect cu brio, iar apoi au urmat altele și altele din ce în ce mai frumoase și pline de reușite! Nota 10 plus pentru rapiditate și profesionalism! Recomand cu încredere! Veți găsi în Market Soft Design partenerul pe care îl doreați pentru succesul afacerilor pe Internet!”
Andreea Petcovici
Manager francize
5/5
„Într-adevăr o firmă foarte serioasă! Proiectul a fost terminat la timp și în bugetul agreat. Chiar ne-au oferit și câteva servicii extra gratis! Iar comunicarea cu echipa a fost excelentă, viteza de reacție foarte rapidă față de cerințele noastre. Recomand pentru seriozitatea de care au dat dovadă!”
Patricia Andreescu
Antreprenor
5/5
„Echipa lor este la un alt nivel! Totul este bine calculat și făcut cu bun simț față de clientul final. Avem două site-uri realizate cu ei și totul a fost super! Recomandăm cu încredere!”
Robert Deaconu
Manager
5/5
„Pe mine m-au ajutat foarte mult să-mi dezvolt afacerea pe partea online. De la crearea site-ului, până la training și consultanță. Actualmente colaborăm pe campanii social-media marketing”
Alexandra Popa
Antreprenor
Scroll to Top