Întrebări frecvente

Vezi răspunsurile la cele mai frecvente întrebări

Tehnic, acesta este un ansamblu de pagini cu conținut relevant, interconectate și legate la un domeniu. Practic, un site web este ca o carte compusă din pagini cu conținut relevant, iar domeniul îl putem considera ca fiind titlul cărții.

Indiferent de domeniul de activitate, ai nevoie de un site web pentru că: este o modalitate ideală de a atrage potențialii clienți, de a-i informa în legătură cu produsele sau serviciile oferite, este instrumentul de marketing cu ajutorul căruia obții o imagine de succes, iar vizibilitatea pentru audiența ta crește.

Totul depinde de nivelul de complexitate oferit site-ului, de cerințele pe care website-ul trebuie să le îndeplinească, cât și de rapiditatea în oferirea de feedback din partea clientului. Un site de prezentare simplu poate fi gata în câteva zile, pe când unul mai complex poate dura o lună sau chiar mai mult.

Este evident faptul că realizarea unui website costă diferit în funcție de mai mulți factori:  complexitatea site-ului, numărul de pagini, dacă va conține sau nu magazin online. 

Prețurile pentru realizarea unui website simplu încep de la 100 Euro și pot urca până la 1000 Euro în cazul unul website cu magazin online. Pentru un preț final concret va trebui să ne contactezi în vederea unei oferte exacte.

Designul responsive (adaptabil) al unui site se referă la capacitatea acestuia de a se transpune pe toate ecranele de pe care clientul accesează site-ul. Fie el desktop, tabletă sau smartphone.

Din moment ce puțin peste jumătate din trafic vine din partea utilizatorilor de telefoane, este normal ca și site-ul tău să se preteze pe cerințele clienților. Site-urile realizate de noi vor fi întotdeauna responsive!

Un logo vectorial are rolul de a se scala la orice dimensiune fără a scădea calitatea sa. În cazul în care vrei un logo potrivit pentru orice dimensiune (fie printat pe o carte de vizită sau pe un afiș pe un bloc, ori pe site), trebuie să optezi pentru unul vectorial.

Pe scurt, SEO (Search Engine Optimization) reprezintă optimizarea pentru motoarele de căutare, care are drept scop mărirea traficului calitativ al unui site. Această optimizare poate fi on page (internă, in interiorul site-ului web) sau off page (externă).

Pentru a obține mai multe vizite organice pe site-ul web și poziții fruntașe în căutările pe internet.

Marketingul Online este necesar atunci când vrei să-ți construiești un brand și când ai o viziune pe termen lung. Ai nevoie de astfel de servicii când îți dorești elaborarea unei strategii de marketing, prezență în social media, construirea unei identități online, crearea de conținut (content), de texte creative pentru proiectele tale.

Advertising-ul este o componentă a marketingului. Scopul principal al advertising-ului este acela de a influența comportamentul consumatorului prin promovarea produselor/serviciilor oferite de compania ta.

În general, advertising-ul se materializează în campanii de promovare care atrag potențiali clienți pe site-ul tău (de exemplu: campanii Google Ads, Facebook Ads etc.).

Copywriting înseamnă crearea unor texte atrăgătoare și convingătoare. Fiecare site web are nevoie de conținutul potrivit pentru a obține rezultate.

DA, vom semna un contract de prestări servicii și se oferă factură fiscală.

Noi lucrăm pe bază de avans, așadar îți vom solicita un avans de 50% înainte de a începe proiectul. Ulterior, după stabilirea formei finale și înainte de lansarea efectivă, urmează să plătești și restul de 50%. Desigur, se poate realiza plata integrală încă de la început. Plata se poate realiza prin transfer bancar.

Suntem aici să te ajutăm și nu dispărem odată ce proiectul tău este finalizat. Poți să ne contactezi pentru orice fel de problemă.

Tu ești expertul firmei tale și știi cel mai bine ce-ți dorești. Așadar, noi îți oferim două variante: conținut scris de tine și cosmetizat de noi sau conținut scris de noi și cosmetizat de tine.

Dacă ai nevoie de scriere de conținut, echipa noastră te poate ajuta prin realizarea de text și cosmetizarea lui așa cum îți dorești, contra unui cost adițional.

Scroll to Top